maanantai 20. lokakuuta 2014

Terve sydän

Terveellinen granaattiomena Efesoksen matkalta
Rytmihäiriöguru Vaasan keskussairaalasta soitti aamulla. Hän on todella ihmisläheinen lääkäri. Hän sanoi että kun sinä puhuit siitä rukoilemisesta - niin kyllä nyt on niin että tämä sydämesi  näyttää tosiaaan parantuneen. Edellisessä Holterissa viime keväänä oli 27 000 lisälyöntiä ja nyt otetussa kontrollissa oli 87 lisälyöntiä. 

Kärsin kolmatta vuotta rytmihäiriöistä, jotka vaikuttivat mielestäni myös sydämen tehoon. Väärä tahti saattoi jäädä päälle pitkäksi aikaa. Olin aika uupunut ja epätoivoinen. Nyt lääkäri sanoi, että kyseessä oli mitä ilmeisimmin lievä sydänlihastulehdus, joka oli vaurioittanut kohtaa, mistä lisälyönnit lähtevät. Sitä olisi voinut yrittää polttaa ablaatiohoidolla, mutta luonto on joskus paljon parempi parantaja. Toisilla ne vain eivät parane koskaan vaikka mitä tehtäisiin. Hän onnitteli minua ja minä kiitin häntä iloisesti! Kiitän myös Suurta Parantajaa!

Mielenkiintoista nähdä miten tänä talvena hiihtokausi sujuu. Syöttellä onkin jo ensilumen latu sekä Luppoveden rannassa että Vattukurussa - voi kun pääsis pian sinne. Viime vuonna hiihto oli aika tuskaisaa ja pertsan kilometrejä kertyi vain 330 kun parhaina vuosina olen päässyt toiselle tuhannelle. 

Koko päivä on sujunut rattoisasti kirjahyllyjä järjestäessä eikä ole vielä valmista. Mielenkiintoista työtä mutta ottaa vähän polviin. Nyt lähdemme vapaapäivän kunniaksi armaani kanssa Kurikkaan soffakauppaan. 

2 kommenttia:

  1. Onpa siunattu asia tuo sydämesi parantuminen, kiitos siitä Jumalalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen ja tänään on kyllä pitkästä aikaa pomppinut selvästi väärään tahtiin. Toivottavasti on väliaikaista ja johtuu siitä että jotkut asiat ovat ottaneet tunteen päälle. Monessa kielessä tunteet sijoitetaankin sisäelimiin ja sydämeen. Silti saan olla kiitollinen paremmasta voinnista!

      Poista