sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Tientekoa

Eihän ole ihme, että väsyttää, kun oon ollu tienteossa. Flunssakin vie voimia ja nuhan saatuani oon ottanu päikkärit miltei joka päivä heti iltasella, kun oon päässy tientekohommista kotiin. 

Profeetta Jesajan kutsu on voimassa: 
Ääni huutaa: -- Raivatkaa autiomaahan Herralle tie! Tasoittakaa yli aron valtatie meidän Jumalallemme!
Täyttykööt notkot, alentukoot huiput, mäet madaltukoot, vuorten louhikot tasoittukoot! Herran kunnia ilmestyy, kaikki saavat sen nähdä. (Jes. 40:3-5.)
Lähtekää, menkää ulos porteista, valmistakaa tie kansalle, valmistakaa, tasoittakaa valtatie, raivatkaa pois kivet, kohottakaa lippu merkiksi kansoille!
Maailman ääriin saakka Herra on kuuluttanut: -- Sanokaa tytär Siionille: Katso, sinun pelastajasi saapuu, hän kuljettaa mukanaan työnsä palkkaa, johdattaa niitä, jotka on omikseen hankkinut.
Heitä kutsutaan nimellä Pyhä kansa, Herran lunastamat, ja sinua nimellä Kaivattu kaupunki, Kaupunki, jota ei hylätä. (Jes.61:10-12.)
Tule mukaan tientekohommiin! Vaikka työ on raskasta, se on myös palkitsevaa. Joskus saa nähdä myös tulosta. Tässä monella tavoin kuluttavassa ja vaikeassa ajassa tarvitaan paljon tientekijöitä, jotka avaavat tietä pelastuksen sanomalle ja itse pelastajalle, joulun ja ristin Herralle. Hän tulee armollisena ja lempeänä ja lupaa johdattaa omiaan. Vaikka hän on Tie, hän tarvitsee ihmisten käsiä ja jalkoja, kutsuu rukoukseen ja työhön.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti