tiistai 9. elokuuta 2016

Napa

Tulipa käytyä Vaasassa lomanlopettajaispäivänä ja syötyä tosi tukevasti kauniissa paikassa purjeveneitä katsellen. Naskalin laiha isäntä sai minut syötettyä niin, että taisi tulla takaisin se kilo, jonka olen loman aikana laihtunut. Tai itse kyllä söin, mutta isäntä maksoi. Joskus on kiva nautiskella uusista mauista vanhassa seurassa, vaikka sitten ei meinaakaan nähdä jalkoihinsa.
@Morguefile.com/Franthony

Olen muutenkin miettinyt omaa napaani. Se on aika erikoinen. Olenhan syntynyt kotona, ja navan on sitaissut vanhan ajan kätilö. Huolestuttavaa on kuitenkin, jos ei näe omaa napaansa pidemmälle. Minussa, niin kuin monessa muussakin Luojan luomassa, on sitä vikaa, että helposti tulkitsee toisen sanomiset herkkänahkaisesti. Toveri puhuu ehkä aidosti omista ajatuksistaan, mutta minä erehdyn luulemaan, että hän piikittelee minulle.

On tärkeä oppia arvostamaan omia ajatuksiaan niin paljon, ettei haittaa jos toinen on eri mieltä. Ja on tärkeä oppia nauramaan sekä itselleen että muille, ymmärtämään, että ajatukset ovat kuitenkin vain ajatuksia, jotka tulevat ja menevät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti