perjantai 15. heinäkuuta 2016

Tärkeä ihminen

On mukavaa, että blogin lukijamäärä on ollut viime kuukausina hienoisessa kasvussa. Olen kiitollinen sinusta, joka luet, tykkäät ja mahdollisesti kommentoit. Jossain vaiheessa ajattelin, että ehkä en jaksa jatkaa, kun lukijat näyttävät vähenevän. Sitten tapahtui käänne parempaan ja päätin jatkaa uskollisesti valitsemallani polulla jakaen ajatuksia kanssasi. Olet minulle tärkeä.

Jos ihmistä kuunnellaan, jos hän on arvostettu ja rakastettu, hän ei joudu elämässään itseinhon, katkeruuden, koston tai vihan umpikujaan. Ihminen on luotu olemaan yhteydessä toisiin ihmisiin. Joskus tuo yhteys häiriintyy jo lapsena, ja siitä voi syntyä kauheuksia. Niistä olemme saaneet jälleen kuulla uutisissa liittyen Nizzan tapahtumiin. Olen oikeastaan kiitollinen, että olin aamupäivän uutispimennossa, sillä uutiset toivat alakulon.

Terveen ihmisen yksinäisyys sinänsä ei ole pahasta. Eilen en nähnyt ketään ja tänään näin yhden itseäni vanhemman naishenkilön, joka kysyi, oletko löytänyt hillaa. Vastasin rehellisesti, että tänään en, ja että tämä suunta ei näytä lupaavalta. En ole varma uskoiko hän, sillä ihmisillä on tervettä epäluuloa toisiaan kohtaan. Jos olisin juuri ponkaissut polkupyörälleni hyvästä paikasta, en olisikaan varmasti halunnut sitä kertoa.

Tänä iltana sataa, ehkä nukun huomenna pidempään. On hääpäivä, ja eräs tärkeä ja rakas ihminen tulee sitä juhlistamaan. Hän tuo minulle auton, että pääsen helpommin kauppaan. Käy kovin raskaaksi, jos marjamatkoilla pyöräilee parikymmentä kilometriä mäkisiä maastoja, ja sitten pitäisi jaksaa kauas maitokauppaan. On hyvä, että rakkaani ajattelee proteiininsaantiani raskaissa harjoituksissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti