keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Jouluilo

Aloitin ja päätin päivän koulumaailmassa. Aamulla pidin keskusradiopäivänavauksen Variskalla. Se meni vähän koulumuistelujen puolelle, mutta ei ollut pitkä. Ja illalla  oli Suvilahden koulun joulujuhla Huutoniemen kirkossa. Kirkon parkkipaikka on iso, mutta ei riittänyt noin isolle joukolle. Kirkko pullisteli väkeä ja koululaisten valmistama ohjelma oli perinteistä, jouluista ja iloista. 


Tuli niin jouluinen mieli, että kotiin tultua kaivoin esille Saara-siskon viimeisen joululahjan, jonka hän ehti valmistaa 1-vuotiaalle Anna Vilhelmiinalle ennen kuolemaansa. Minulle hän oli tehnyt kirjanmerkin. Ahkera tyttö 16-vuotiaaksi! Olin aikonut antaa tonttutaulun vihdoinkin Annalle, mutta en muistanut antaa sitä enkä malttanut lähettää sitä postissa. Ehkä ensi jouluksi. 

Tänään on ollut monta ilon aihetta. Maisema on niin kaunis, kun saatiin eilen illalla lunta. Ehdin jakaa kymmenen joulutervehdyskirjaa ympäri kaupunkia. Kapituli oli asettanut minut ensimmäiselle vaalisijalle. Perttu Pom tuli kotiin. 

On hyvä, että jouluun sisältyy paljon kauniita asioita, tarvitsemme kauneutta kaiken sen ikävän ja ruman vastapainoksi, mitä sydämeen tunkee. 

On hyvä, että Jumala on niin lähellä kuin sylissä oleva lapsi voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti