torstai 20. marraskuuta 2014

Lämppäreitä

Tänään töissä oli järjestelysälää, yksi vaikea asiakeskustelu ja yksi valoisa surukeskustelu. Italiankurssille pakottauduin ja siellä vähän piristyin. Tulimme Joukon kanssa miltei yhtaikaa kotiin ja kerroimme toisillemme päivän päällimmäiset kuulumiset. Se oli hyvä hetki. Onhan se valtava rikkaus että on joku jonka kanssa jakaa tunnelmia. 

Ruokin lemmikit, aloin kirjoittaa huomista siunauspuhetta ja Jouko teki sillä aikaa lämppäreitä. Agrologiopiskelijamme ehti myös jaolle ennen kuin leivät jäähtyivät kokonaan.

Lämpimissä leivissä tärkeintä on juusto. Jatkoin päivän juustoa vielä Mustalla Pekalla, ja nyt on sopivan tuhti olo. Mietin, että jos asiasta puuttuu pihvi, voiko sen korvata juustolla?     


2 kommenttia:

  1. Ennen mikroaikaa tehtiin usein lämpimiä voileipiä, ne on kyllä tosi hyviä. Lapsena tosin sulanut juusto oli ällöttävää, mutta aikuiseen makuun se sopii. Mitä enemmän juustoa, sitä parempi :)

    VastaaPoista
  2. Meillä ei ole vieläkään mikroa, kun meidän tupaan ei oikein mahdu sellaista.Tuossa on yhdellä seinällä muutama kaappi ja pari kodinkonetta, sähköhella ja puuhella. Ei millään mahdu :D Mökillä sentään joskus käytän mikroa.

    VastaaPoista