lauantai 22. marraskuuta 2014

Rukouksien kypärä

Sain valmiiksi kypärämyssyn. Ehkä siitä tuli vähän pitkulainen. Meillä ei ole valitettavasti vauvanukkea, jonka päähän voisin sitä kokeilla, ja oma pää on auttamattomasti liian suuri. Myssyn kasaan ompelu oli mielenkiintoinen projekti ja seuraavan osaisin tietysti tehdä paremmin.

Luulen että erityisesti mommien tekemissä käsitöissä arvokkainta on, että niihin on neulottu niin paljon rakastavia esirukouksia. Jos tämä kypärä mahtuu rakkaan lapsenlapsen päähän, niin ei se nyt ole ihan pelastuksen kypärä, mutta kyllä se aivan varmasti siunausta kantaa. 

4 kommenttia:

  1. Tuleekohan tämä nyt kahteen kertaan.. no, sitä vaan, että hyvä siitä tuli ja siunauksia se tuo tuleviin polviin tuo kypärälakki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin aivan unohtanut tämän myssymallin, kun edellisestä lapsenlapsen odotuksesta on jo kymmenen vuotta. Vinkistäsi tein nyt kypärämyssyn, vaaleanpunaisena. Malli on hauska tehdä, kun joutuu funtsaamaan, että kuinka se oikein rakentuu. Ihmeellinen voima tuo lapsenlapsi, sinunkin blogistasi päätellen!

      Poista
    2. Kiitos viestistäsi! Joo, olen jo ihan tärinässä, lapsen pitäisi syntyä tällä viikolla tai viimeistään ensi vuonna. Siunausta ja iloa sinunkin odotukseesi!

      Poista